BETEGSZÁLLÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

Hívjon minket éjjel-nappal és mi segítünk Önnek!

Telefonszám: +36 70 431 5186

Szolgáltatásaink

Amennyiben az Ön által igényelt szolgáltatást nem találja, úgy személyre szabott ajánlattal állunk rendelkezésére, az Ön igényei szerint. Kérem elképzelésével keressen meg minket emailben, vagy telefonon.

Beteg szállítása rendelő intézetbe, vagy onnan haza.

Szeretnénk másoknál többet nyújtani. Járműveink tiszták, kulturáltak, állófűtéssel, klíma berendezéssel ellátottak. Budapest területén egy órán belül vállaljuk, hogy az adott címen, vagy rendelő intézetben, kórházban a beteget felvesszük.

Előre egyezetett időpontra is vállaljuk idős, és –vagy- beteg személyek gyógyintézménybe juttatását, igény esetén -térítés ellenében– a megvárjuk, és otthonába, vagy kívánt helyre tovább szállítjuk. Önnek nem kell idegen betegekkel együtt utaznia, de egy vagy két hozzátartozója Önnel együtt utazhat díjmentesen.

Budapest területén belül 7000.– 10.000.– ft közötti általánydíjjal dolgozunk. Oxigéntámogatott, és –vagy vákuum matraccal történő, vagy nehezen megközelíthető helyről, több emelet lépcsőn, hordággyal, lapát hordággyal történő szállítás, megegyezés szerinti áron.


Beteg szállítása, rendezvényre, felügyelete a rendezvény idején.

Fontos családi eseményre, szeretné sérült, idős, vagy beteg hozzátartozóját eljuttatni?

Szeretné, ha az esemény ideje alatt, mentési készenléttel egy mentő teljes személyzete rendelkezésre állna?

Ebben is mi nyújtunk megoldást Önnek. Biztosítjuk a szállítást igény szerint, Mentőorvosi, Mentőtiszti, Mentő Szakápolói felügyelettel. A személyzet igény szerint rendelkezésre áll az esemény ideje alatt. Majd az őrzött hazaszállítást is vállaljuk.


Igényre szabott szolgáltatás

Minden élethelyzetre nyújtunk megoldást, akár Magyarországon, akár külföldön van szüksége segítségre.