Térítéses betegszállítás

Az esetek 90%-ában az ár megegyezés szerinti, a körülmények függvényében minden irányban változhat. Kérem személyre szabott ajánlatért keressen minket emailben, vagy telefonon.

Hívjon minket!

+36 70 431 5186

Szolgáltatásaink


Amennyiben az Ön által igényelt szolgáltatást nem találja, úgy személyre szabott ajánlattal állunk rendelkezésére, az Ön igényei szerint. Kérem elképzelésével keressen meg minket emailben, vagy telefonon.

Beteg szállítása rendelő intézetbe, vagy onnan haza.


Szeretnénk másoknál többet nyújtani. Járműveink tiszták, kulturáltak, állófűtéssel, klíma berendezéssel ellátottak. Budapest területén egy órán belül vállaljuk, hogy az adott címen, vagy rendelő intézetben, kórházban a beteget felvesszük.

Előre egyezetett időpontra is vállaljuk idős, és –vagy- beteg személyek gyógyintézménybe juttatását, igény esetén -térítés ellenében– megvárjuk, és otthonába, vagy kívánt helyre tovább szállítjuk, például: bankba, bíróságra, családi látogatásra, idősotthonba stb. Önnek nem kell idegen betegekkel együtt utaznia, de egy vagy két hozzátartozója Önnel együtt utazhat díjmentesen.

Budapest területén belül 14.000.– 18.000.– ft közötti általánydíjjal dolgozunk. Oxigéntámogatott, és –vagy vákuum matraccal történő, vagy nehezen megközelíthető helyről, több emelet lépcsőn, hordággyal, lapát hordággyal történő szállítás, megegyezés szerinti áron.